Journals

Rianca’s Journal #6: we vonden de Wii-U en waren op een bruiloft

De allerlaatste journal van mijn kant voor de komende maand! Volgende week dinsdag vertrek ik naar Australië voor een maand en krijgen jullie geen wekelijkse journal te zien. Wel heb ik voor jullie wat andere blogs klaar gezet over onder andere Australië, maar ook een blog over onze huwelijksreis vorig jaar naar Sicilië. Veel leuke dingen dus om naar uit te kijken. En als ik een beetje goede wifi heb maak ik af en toe ook nog een plog voor jullie. Met allemaal toffe foto’s over wat we op dat moment in Australië beleven. Maar terug naar afgelopen week, waarin ik een bruiloft fotografeerde van één van mijn vriendinnen, Vincent en ik de Wii-U weer onder het stof vandaan haalden en wij uiteten ging met de (schoon)ouders.

Donderdag

Sliepen Vincent en ik lekker uit. Meneer had een thuiswerkdag zoals je op de achtergrond kunt zien. En ik was mega blij met de tas die op de stoel staat. Een nieuwe, super handige cameratas die er ook nog een beetje leuk uitziet. Met dank aan een klasgenoot die hem ook had gekocht, want daardoor heb ik hem ook aangeschaft. Welkom Doozie En hij mocht meteen mee de volgende dag op een bruiloft.

In Vincent zijn thuiswerkdag pauze keken we de nieuwste aflevering van Suits. Want ach waarom niet. Dit zijn toch de leukste lunchpauzes?

Toen de man weer aan het werk ging besloot ik nog even een outfit te gaan scoren voor de bruiloft van vrijdag. Althans dat was het plan, want dat is uiteindelijk niet gelukt. Ik zag wel dit toffe pak hangen, maar vond het behoorlijk boven het budget voor een bruiloft outfit. En bij nader inzien was hij ook veel te warm geweest, maar dat wist ik natuurlijk vrijdag pas.

Vrijdag

Vrijdag had ik dus een bruiloft. En omdat ik de fotograaf was besloot ik maar dat het verstandig was een paar allstars aan te trekken in plaats van mooie hoge hakken. Iets beter in het fotograferen van de liefde op platte schoenen. En zoals ik bij elke bruiloft blijkbaar doe, maakte ik ook hier een jurk met schoenen foto.

Het was prachtig weer vrijdag en omdat het een bruiloft van vrienden betrof was ook deze handsome aanwezig. Van mij mag Vincent elke dag wel in pak rondlopen. Wordt daar zo ontzettend gelukkig en blij van. Kijk nou hoe knap hij is! Oh en hij stond hier in de rij voor de BBQ die trouwens ook echt ontzettend goed geregeld was! Alles eigenlijk op deze locatie, want zodra je bord of glas leeg was kwamen ze alweer vragen of je wat nieuws wilde hebben. En het weer was fantastisch. Dikke tien dus weer voor deze prachtige dag.

Zaterdag

Wow wat waren we brak! Om half 12 kwamen we ons bed uitgerold. Ik had geen druppel alcohol op, maar het voelde alsof ik een vette kater had. Tijd voor een brunch buiten de deur dus. Meneer wilde een omelet dus besloten we maar weer bij Gewoon Lekker te gaan zitten. Dus ik had kaaskroketten en een salade en ondertussen zaten we heerlijk in de zon bij te komen. Doe mij nog maar 20 van dit soort zaterdagen. Heerlijk kletsen met manlief en de dag rustig aan beginnen.

Om vervolgens thuis op de bank te ploffen en gewoon verder te gaan met seizoen 3 van Prison Break. Ach ja op zo een brakke zaterdag mag dat toch?

Na het eten keken we een wedstrijd vrouwenvoetbal en ondertussen dronken we een borrel. Aperol is één van mijn favorieten naast een likeur 43. Kom maar door hoor met al deze zomerse drankjes. We gingen ook niet al te laat naar bed, want opa en oma waren nog steeds moe van de dag daarvoor. Een mega burgerlijke, maar super fijne zaterdag dus.

Zondag

Na zondagochtend even lekker lui op de bank te hebben gelegen met de kat en de man ben ik daarna keihard aan het werk gegaan om de bruiloft van vrijdag te editten. Dit was dag één van mijn edit marathon. Normaal gesproken doe ik dat niet, maar nu wilde ik het werk graag afhebben voordat we naar Australië zouden vertrekken.

Na het eten was het tijd voor een vrije avond. We waren even Prison Break moe dus besloten we maar weer eens de Wii U onder het stof vandaan te halen. En dan spelen we eigenlijk altijd wel een potje Mario Kart, want tegen andere spelers online blijft dat toch het leukste om te doen.

Maandag

Ik begon maandagochtend bij de ING om even mijn zakelijke rekening definitief te maken. Ik vind het in dit soort kantoren zo relaxed om te wachten. Beetje koffie drinken en wachten tot iemand je komt halen. In mijn geval waren dat maar 5 minuten, want ik had een afspraak staan. Kreeg daarnaast ook nog een gratis fles water en een super leuke en enthousiaste mevrouw die de laatste dingen voor mij regelden. Laat me maar vaker op die manier bij een afspraak zitten. Vind ik helemaal niet erg.

Daarna heb ik de hele dag mooie plaatjes zitten kijken op mijn beeldscherm. Nee ik heb de laatste beelden om 18.15 opgeslagen en verstuurd naar het bruidspaar. Die waren super blij om te foto’s nu al te zien, want dat hadden ze nooit verwacht. Maar zoals ik dus al eerder zei. Ik maak er geen gewoonte van om binnen 4 dagen een hele set foto’s af te leveren. Normaal heb ik wat langer de tijd nodig. Maar ach alles voor een mega fijne tijd op vakantie.

En uiteindelijk plofte ik neer op een stoel in het restaurant waar we zaterdag ook al waren wezen lunchen om dit keer te dineren. En het is zo een all you can eat restaurant met kleine gerechtjes en een groot assortiment cheesecake voor achteraf. Je snapt wel dat ik een extra gaatje heb overgelaten voor een verrukkelijke cheesecake. Uiteindelijk kreeg ik tijdens het diner nog te horen hoe blij mijn bruidspaar was en ging ik dus super gelukkig slapen. Ik heb het allerleukste werk van de hele wereld.

Dinsdag

Ik weet niet wat er met dinsdagen is, maar blijkbaar vergeet ik dan gewoon foto’s te maken. Het kwam er op neer dat ik weer eens naar de sportschool besloot te gaan. Gewerkt heb aan artikelen voor de blog. Iets met die hotspots enzo. 😉 En uiteindelijk moe en voldaan mijn bed in dook omdat mijn armen in spaghetti waren veranderd. #ikmoetvakersporten

Woensdag

Ik dacht even de stad in te gaan voor wat aankopen voor Australië. Maar dat bleek bij nader inzien meer een survivaltocht te zijn met kinderen en springkussens en andere grote attracties in de binnenstad. Clowntjesdag noemen ze dat. Nou die waren er in ieder geval genoeg. En na snel naar de HEMA en de Blokker te zijn geweest besloot ik me niet meer buiten te vertonen. Mij veel te druk.

wel had ik bezoek van Konijn en dus ook Emma en Michelle. Want we moeten elkaar straks vier weken missen. En dat is nog wel een dingetje hoor als je elke week bij elkaar op de koffie zit. Maar goed we gaan lekker skypen en voor Emma neem ik gewoon een koala mee naar huis. Dan behoor ik vast weer tot één van haar lievelingspersonen. 😉

Harvey lag ondertussen te schuilen onder de stoel, want Emma deed een wedstrijdje Harvey achternazitten. Op een gegeven moment was Emma zo slim om gewoon de stoelen aan de kant te schuiven. Ach beste vriendjes in wording die twee. Harvey heeft weer heel wat knuffels en kusjes mogen ontvangen. Iemand nog een kindvriendelijke kat nodig? Hij woont hier. 🙂

En nu is het woensdagavond. Hang ik op de bank om deze journal in elkaar te zetten en gaan we zo de wedstrijd Ajax-Nice kijken. Tot over een maand lieve mensen en tot die tijd geniet van alle dingen die er wel online komen, maar vergeet niet te genieten van jullie eigen vakantie.

 

Wellicht ook interessant

Geen Reacties

Reageer