Over ons

Welkom op Their Messy Journal, een dagboek van twee vriendinnen.

Wij zijn Rianca en Michelle, twee vriendinnen die eindeloos kunnen kletsen. Tijdens één van onze kletssessies ontstaat het idee om samen te gaan bloggen. Het lijkt ons leuk om te schrijven over wat ons zoal bezighoudt. Er komen heel uiteenlopende onderwerpen op papier te staan, want onze levens zijn behoorlijk verschillend. We schrijven over trouwen, reizen, zwangerschap, het moederschap, studeren en laten je wekelijks een gedeelte van ons leven zien. Vanuit deze verscheidenheid aan onderwerpen, is onze naam Their Messy Journal geboren.

Over Rianca 

Hi ik ben Rianca, 25 jaar en dol op Vincent. Laatstgenoemde is mijn man, want wij zijn op 14 juni 2016 in het huwelijksbootje gestapt. Samen hebben we de zorg voor Harvey en Saar, onze pluizige kinderen. Want de echte moeten nog even op zich laten wachten. Ondertussen ben ik vierdejaarsstudent fotografie en hoop ik in februari 2019 af te studeren.

Dol op: koffie – croissants op zondag van Vincent – de zon op mijn huid voelen branden – uren door de natuur dwalen – bruidsfotografie – series kijken – online shoppen – een schoon huis – reizen – autonome fotografie – ondernemen – boeken lezen over zelfontwikkeling – naturel chips – Harvey en Saar – LP’s op zondag – Festivals.

Ik schrijf vooral over reizen, studeren, trouwen en alles wat ik als zzp-er meemaak. Op dinsdag schrijf ik een artikel en op donderdag kun je een journal verwachten.

Over Michelle

Hoi, ik ben Michelle. Ik ben 26 jaar en stapelgek op Frank en Emma. Frank is mijn man, wij hebben elkaar op 23 juni 2017 het jawoord gegeven. Emma (11-05-2016) is onze dochter van 1 jaar oud, een heerlijk lief en eigenwijs meisje. Wat bof ik toch ontzettend met die twee!

Ik ben: een gelukkige partner en mama – parttime juf – eigenwijs – punctueel – af en toe (nee, vaak) een overbezorgde mama – een beetje burgerlijk – een liefhebster van patatjes – lichtelijk een controlefreak – iemand die sporten ontwijkt

Ik schrijf vooral over het moederschap, want mama zijn is nou eenmaal het grootste (mooiste, meest trotse, intense, geweldigste, vermoeiendste, heerlijkste) gedeelte van mijn leven. Op maandag kun je van mij een journal verwachten, waarin ik middels foto’s ons weekend in beeld breng, daarnaast verschijnt er iedere woensdag een artikel van mijn hand.

Veel leesplezier!