Overige

Huishoudelijke mededeling van Rianca

Woeeaahhhhhhhhhhh, over precies 8 uur zit ik al in het vliegtuig richting Frankfurt als onderdeel van onze reis naar Sydney. En daarom heb ik nu nog een huishoudelijke mededeling. Want niet iedereen leest mijn journal en daarnaast is het gewoon overzichtelijker als ik het nog een keer meld op de blog. Ik ben een maand! op vakantie. En nee jullie hoeven niet te komen inbreken, want er zijn mensen die op ons huis passen. 🙂

Wanneer ga ik bloggen?

Maar hoe ziet het upload schema eruit. Nou niet, want ik heb niet net zoals alle grote bloggers keihard gewerkt. Ik heb genoten van mijn vakantie voordat ik op vakantie ga. Ik heb nog veel gefotografeerd en die klanten hebben nou eenmaal voorrang en daarnaast moest er natuurlijk een koffer worden ingepakt (nog steeds niet klaar). Wanneer jullie dit dus lezen ben ik de laatste strijk aan het wegwerken, is er een konijnenkooi verschoond en ben ik nog een paar nieuwe schoenen scoren en een lekker warm vest. Alles op tijd, want ach anders is het leven ook zo gewoon. Haha nee grapje, maar het is winter in Australië en dat betekent een iets andere inhoud in de koffer dan gewoon wat jurkjes. Zodoende kwam ik erachter dat een vest misschien wel een handige accessoires is. Iets met laagjes enzo. En nieuwe schoenen zijn altijd goed.

Maar even to the point. Ik heb dus geen uploadschema. Ik ben wel van plan te gaan bloggen. En dit zal ik doen door middel van plogs (blogs met foto’s). Want niets is leuker dan plaatjes kijken van mensen die op vakantie zijn. En wees gerust, ik ben een fotograaf dus aan foto’s geen gebrek haha. En daarnaast heb ik 28 uur reistijd dus zal er vast nog wel wat teksten uit mijn vingers komen. We hebben namelijk een stopcontact in het vliegtuig. Jippie!

Mensen geniet van jullie zomer! Geniet van de vakantie en breng niet te veel tijd online door. Herinneringen zijn voor het leven. En het is wel zo fijn als je daar dan wat van hebt meegekregen. Dan ga ik nu op twee pakketjes wachten. 

Bron:  Andrew Branch

Wellicht ook interessant

1 Reactie

  • Reageer
    anouk
    1 augustus 2017 at 15:03

    Ah Sydney…. zo jaloers, het is daar zo leuk!! Have fun 🙂

  • Reageer