Samenwerken

Hoi! Super tof dat je wilt samen werken met Their Messy Journal. Wij zitten vol creatieve ideeën over hoe dat er uit zou kunnen zien. We kunnen producten, winkels of diensten reviewen. We schrijven met veel plezier een gesponsord artikel. Of we laten door middel van product placement in onze journals weten hoe enthousiast we zijn over een bepaald product.

Voor een review van een product is het altijd mogelijk ons vrijblijvend producten op te sturen. Wanneer deze passen bij onze site en bij het publiek zullen wij hier een artikel over schrijven waarin we het product reviewen en onze eerlijke mening zullen verkondigen. Met uiteraard de vermelding van de webshop, verkooppunten of website.

En waarom is samenwerken met ons leuk? Ten eerste schrijft Michelle foutloos Nederlands en daarnaast is Rianca professioneel fotograaf. Tekst en beeld zijn van een hoog niveau en laat uw product, dienst of winkel dus extra goed uitkomen op onze website.

Zoals je ziet zijn er een tal van mogelijkheden die benut kunnen worden. Nieuwsgierig geworden naar een samenwerking me ons? En ook benieuwd wat onze tarieven zijn voor een toffe samenwerking? Mail dan naar info@theirmessyjournal.nl en je hoort snel van ons.